OTNL | Blog | Is het gras van jouw bedrijf het groenst?

Zie nieuwe talenten vol ambitie maar tevreden te houden. Zodat ze bij jou blijven. En niet naar de concurrent rennen of voor zichzelf beginnen. Voor de nieuwe generatie zijn de topbanen van nu niet per se een aantrekkelijk carrièreperspectief. Altijd te druk. Weinig flexibiliteit. Top-down communicatie. Schamele vakantiedagen. En weinig tijd voor zaken buiten het werk. Covid-19 heeft inmiddels een stevige footprint achtergelaten in deze traditionele werkweek. Ten gunste van de nieuwe generatie.

Vlammrs_ThomasAbrahams_758

Een blijvertje

De gedwongen nieuwe manier van werken is voor veel bedrijven en mensen een grote eye-opener geweest. Het geeft kansen, meer vrijheid en een betere balans tussen werk en privé. En het vergroot werkgeluk. Dat is prettig. Maar is het genoeg om nieuwe talenten te behouden? Hoe zorg je dat ze langere tijd blijven? Luister hiervoor aflevering 3 ‘Talent behouden – werkgeluk ’ van de podcastserie ‘De Kracht van Talent’.  

Thomas De Wulf praat in de podcast met Edzo Doeve en Roos Fleuren van DELA. DELA is al jaren beste werkgever van Nederland en had tijdens de Covid-periode zelfs een nog hogere score in het Great place to Work- onderzoek dan de jaren ervoor. Tijdens deze periode betrokken ze de hele organisatie in het bepalen van de nieuwe koers van het bedrijf. In de podcast hoor je hoe zij dit aanpakten.

up-to-date

Blijf up-to-date

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste cases, whitepapers, evenementen en meer!